Рейнджърс и Истанбул Б. се наредиха на опашката за Десподов

Кирил Десподов

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов е попаднал в полезрението на Истанбул Башакшехир и Рейнджърс. Националът направи силен полусезон и привлече вниманието на доста клуба. Наскоро се говореше за сериозен интерес към него от страна на италиански клубове. Той бе желан още от Олимпиакос и Галатасарай, според публикации в медиите в двете страни.

Сега комшиите от Истанбул пишат, че интерес към Десподов проявява Истанбул Башакшехир. Клубът се раздели с една от емблемите си – Един Висча, който беше продаден на Трабзонспор за над 4 млн. евро и му търси заместник.

Офанзивният футболист е в списъка с потенциални нови попълнение и на шотландския гранд Рейнджърс. Той обаче е едва четвърта опция след Акинкунми Амоо от Хамарби, Брайън Окампо от Насионал Монтевидео и Роберт Мурич от Риека.

В момента Десподов е с Лудогорец на лагер в Белек, а днес „орлите: ще изиграят и първата си зимна контрола. Техен съперник и Висла Краков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ