190-сантиметров защитник започна тренировки с Локомотив (Пд)

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Александър Тунчев

Нов защитник се присъедини към тренировките на Локомотив Пд, пише Гонг. Това е Мирослав Пушкаров, който през миналата година игра за Джиугас Телшяй и се отличи с 2 гола за 19 мача. Договорът на 26-годишния бранител с литовския клуб изтече, като преди месец е отхвърлил предложението за нов контракт.

Треньорът на Локомотив Пд Александър Тунчев има добри впечатления от изявите на Пушкаров по българските терени и почти сигурно той ще подпише с клуба. Централният бранител е свободен агент, а и заплатата му се вмества в рамките, определени от президента Христо Крушарски. Преди да замине за Литва, високият 190 см Пушкаров игра за Марица, Пирин Благоевград и Добруджа, изкара и един сезон в исландския Лейкнир.

През зимната пауза Локомотив Пд се раздели със бранителите Артур Крачун и Олексий Биков и спортно-техническият щаб на „черно-белите“ иска на всяка цена да привлече висок играч в защитния вал.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ