Новак Джокович и България, полет FZ1745 / FDB9YD на дубайските авиолинии

7 Dni Sport17.01.2022
Новак Джокович, Григор Димитров

Полет FZ1745 / FDB9YD на дубайските авиолинии, на борда на който е лидерът в световната ранглиста Новак Джокович, прелита над България, за да кацне в Белград. Сърбинът, който беше екстрадиран от Австралия заради отнета виза, пристигна в Дубай рано тази сутрин и се отправи към родината си. Самолетът му прелетя над Иран, Турция и Черно море до момента и се очаква да кацне около 13:00 ч. в Сърбия.

Общото мнение на сънародниците ни занимаващи се и интересуващи от тенис е, че е трябвало, да се открие начин, Новак да играе в Австралия. Той е легенда, която го заслужава, пишат родни запалянковци на най-аристократичния спорт.

Бившият американски тенисист и седемкратен носител на титли от турнири от Големия шлем Джон Макенроу коментира по телевизия ESPN събитията в Австралия, сполетели Джокович. Американецът беше разочарован от случващото се в Австралия и от отношението към сърбина, както и от крайния резултат.

„Абсолютна шега е това, което се случи през тези 12 дни. Тъжно е как свърши“, каза Макенроу.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ