ЦСКА привлече втори нов играч

7 Dni Sport17.01.2022
Стойчо Младенов,

Селекцията в ЦСКА продължава. „Червените“ продължават с работата чиято цел е по-силен състав през пролетта.

Ляв бек кара проби в отбора, съобщават колегите от „Тема Спорт”. Той е пристигнал в лагера на отбора в Турция в събота и вече е направил няколко тренировки с червените. Името му не се съобщава. Става въпрос за млад футболист, най-вероятно колумбиец. Идеята е той да бъде тестван в контролите, след което ще се вземе решение за бъдещето му. Очаква се появата му в игра още на първата проверка за годината, която е на 21 януари, петък. Тогава армейците ще срещнат полския Стал Миелец. Спарингът е насрочен за 15:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Съперникът зимува на осмо място в местния елит.

Играчът е предложен на Стойчо Младенов, който трябва да се произнесе за него до края на месеца. Ако каращият проби бъде одобрен, той ще бъде сериозна алтернатива на Брадли Мазику. 25-годишният конгоанец отказва да удължи договора си и е твърде вероятно да напусне като свободен агент след края на първенството. През есента Мазику участва в 14 шампионатни мача, в които вкара 2 гола. Левият бек бе на терена и в 12 двубоя в Лигата на конференциите, в които се разписа веднъж. Той бе точен при успеха с 4:2 над хърватския Осиек в София. Брадли участва и в 1 двубой за Купата на България.

До момента ЦСКА има само едно ново попълнение – нападателя Маурисио Гарсес. Той бе привлечен под наем за 18 месеца от бразилския втородивизионен Бруске. 24-годишният футболист играе като ляво крило, но може да бъде ползван по целия фронт на атаката.

Очаква се ЦСКА да се подсили и с офанзивен халф.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ