Нападател се сбогува с Левски след трансфера си в Украйна

Левски - Лудогорец, Мартин Петков, Стайн Спиерингс

Нападателят Мартин Петков на Левски, който е пред трансфер в Черноморец (Одеса) използва профила си в социалните мрежи, за да се със „сините“.

Както е известно, в началото на зимната подготовка на Левски треньорът Станимир Стоилов обяви, че няма да разчита на 19-годишния футболист през пролетта и се търси отбор, в който да бъде преотстъпен.

Заради това Петков не замина на лагер в Турция с отбора и остана да тренира самостоятелно на „Герена“. Той обаче ще премине в Черноморец (Одеса) с директен трансфер, а не като преотстъпен. Украинският тим вчера представи доскорошният съотборник на Мартин Петков в Левски – Борислав Цонев.

“Днес бе последният ми ден като играч на Левски. Благодаря на всеки един човек в клуба, който ми е помогнал, на всички треньори, също така и на всички съотборници, които съм имал през тези 6 години. 6 години, през които израснах като футболист и като човек. Радвам се, че имах възможността да играя за най-големия клуб в България! Завинаги оставам левскар”, написа Петков в социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ