Министър Радостин Василев: Никога не бих помогнал на ЦСКА за сметка на Левски

7 Dni Sport15.01.2022
Министър Радостин Василев,

Министърът на младежта и спорта – Радостин Василев, бе специален гост в предаването „Карай направо“ по „Нова“, където коментира най-актуалните теми около Левски и ЦСКА. Той е на мнение, че фигури от задкулисието искат да направят така, че той да бъде намразен от „синя“ България.

„Разбира се, че не съм министър на ЦСКА. Някои недоброжелател в задкулисието иска да бута „синя“ България да мрази министъра на спорта, защото той някога е работил в ЦСКА и е бил привърженик на ЦСКА.

От момента , в който съм встъпил в длъжност, аз съм министър на целия българки спорт. Подал съм ръка на абсолютно всички, не само на футбола, не само на Левски и ЦСКА.

Когато обаче започнат определени политически задкулисия да натискат определена общност, аз съм поставен в сложна ситуация, за да обяснявам, че не съм министър на ЦСКА. Никога не съм си позволявал да приоритизирам един от двата клуба. Никога не съм парадирал с принадлежността си към ЦСКА. Никога не бих помогнал на ЦСКА за сметка на Левски. В това трябва да бъдете сигурни.„, заяви Василев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ