Оставка на високо ниво в Левски

7 Dni Sport14.01.2022
Иво Ивков

Оставйа ба високо ниво в Левски след спор с Иво Ивков.

Един от най-популярните привърженици заемащ пост в клуба – Петър Димитров по всяка вероятност ще напусне клуба.

Той е подал оставката си, а причината за това негово решение е било спор с изпълнителния директор Иво Ивков, твърди „Тема спорт“.

Димитров изпълняваше функцията за връзка на клуба с феновете и наскоро дори проведе виртуална среша с част от тях, на която се обсъждаха различни теми, свързани със сините, както и за създаването на Сдружението на запалянковците, което в един момент да се превърне в собственик на Левски.

Наскоро известният привърженик излезе с революционен план за развитието на клуба. В него се засягат четири основни посоки – футболен клуб. Запалянковци, ДЮШ, Ветерани.

На сбирката, която се проведе преди дни, присъстваха представители на Националния клуб на привържениците на Левски, „София Запад“, „Ултрас Левски“, Тръст „Синя България“ и останалите фракции от столицата. Онлайн пък се включиха фен клубовете от страната. Димитров е запознал всички с програмата.

Сега не е ясно дали ще бъде назначен нов човек, който да е връзката с феновете, или може да се заложи на Даниел Боримиров, който има отлична комуникация с привържениците.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ