Отбор от Казахстан си хареса халф на ЦСКА

ЦСКА - Рома, Хамза Чатакович, Яник Вилдсхут

Тим от елита на Казахстан проявява интерес към халфа на ЦСКА Хамза Чатакович, твърди агенция БЛИЦ. Представител на клуба вече е влязъл в контакт с ръководството на „червените“, за да разпита за цената на босненеца. В управата на казахстанския тим работел сънародник на Чатакович, който искал да измъкне играча от Борисовата градина.

Публична тайна е, че Хамза желае смяна на отбора, а същевременно трудно ще си намери такъв, след като цяла есен търкаше пейката в ЦСКА.

„Червените“ са готови да се разделят с него обаче само ако намерят добър плеймейкър. Както писахме, водят се преговори на финалната права с креативен халф от португалското първенство, който до дни трябва да подпише.

След това ще се мисли и за евентуален трансфер на Чатакович в Казахстан. Обстановката в бившата съветска република е повече от напрегната заради цените на горивата – огромни протести, сблъсъци, жертви, арестувани. Въпреки тези проблеми обаче казахстанският клуб бил готов да предложи добра оферта на Хамза, а и всички се надявали до месец ситуацията в страната да се нормализира.

Както е известно, ЦСКА вече трансферира в швейцарския Цюрих естонския национал Карол Метс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ