Петър Колев: Няма да напусна Берое, Александър Томаш чака развръзката

7 Dni Sport11.01.2022
ФК ЦСКА 1948 - Берое, Петър Колев

Настоящият треньор на Берое Петър Колев отказва да напусне клуба, въпреки проведената в понеделник среща с привърженици на тима. Колегите от в. „Труд“ съобщават, че специалистът води разговори от дни с ръководството за раздяла, но преговорите са в задънена улица заради различия от финансово естество.

Бившият помощник на Димитър Димитров остава засега начело на тима от Стара Загора, въпреки че феновете му поискаха оставката по време на дербито с Левски (1:1) от последния кръг за 2021 година, но такава не бе подадена. Желанието на Колев е да продължи да води Берое, ако не получи желаното от него обезщетение.

В същото време Александър Томаш и неговият щаб очакват развръзката. Те са готови да поемат Берое, въпреки тежката ситуация в клуба след оттеглянето на „ТЕЦ Марица Изток 2“.

Преди първата тренировка в понеделник фенове обявиха, че до месец трябва да бъде учредено Сдружение, което да поеме управлението и да избере новия треньорски щаб на „зелено-белите“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ