13-годишен талант започна подготовка с Янтра

Янтра Габрово - Левски Лом

Отборът на Янтра Габрово проведе първа тренировка от зимната си подготовка. В нея се включиха 25 футболисти, между които 13-годишният талант от школата на клуба Симеон Турлаков. Заниманието, което бе изгледано от няколко верни фенове на отбора, се проведе под непрестанен дъжд на терена с изкуствена трева в СК „Христо Ботев“.

По здравословни причини старта на подготовката пропусна Пламен Тенев. Нямаше ги и възстановяващите се от травми Костадин Гаджалов и Симеон Чатов. В групата не бяха също Венци Славов и Константин Иванов, които се разделят с Янтра. Славов се присъедини към Созопол, а Иванов, който през есента игра в Габрово като преотстъпен от Славия, се завръща при „белите“.

Подготовка с първия тим започнаха и юношите Николай Мънчев, Георги Николов и Християн Пенчев. Подготовката ще протече изцяло в Габрово. Планирани са седем контролни срещи до старта на втория полусезон във Втора професионална лига, съобщават от клуба на официалния си сайт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ