Ново 20! Пращат голмайстора на Ботев (Враца) в ЦСКА

Ботев Враца, Йоан Бауренски, Дориан Бабунски

Медиите в Северна Македония нямат спирка. След като обявиха, че ЦСКА има интерес към Сефер Емини, който играе под наем в Македония Гьорче Петров от Толияти, сега уреждат за Борисовата градина още един свой сънародник. Става въпрос за Дориан Бабунски.

Според тях двамата щели да дойдат в пакет и около тях ще се гради играта на „червените“ през пролетта, които нямало да щадят пари за зимната си селекция, за да сложат край на доминацията на Лудогорец в първенството, която продължава вече 10 години. За целта се водели преговори с още двама качествени нападатели извън България. На този етап обаче едва ли ще се стигне и до един от тези два трансфера, твърдят запознати.

Визитката на Емини не е от най-впечатляващите. Дориан Бабунски пък обяви, че почти сигурно ще остане и през пролетта във Враца. Иначе най-сериозен кандидат за подписа му е друг „червен“ отбор. Става въпрос за ЦСКА 1948, който не спира да следи ситуацията около него./ „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ