Бивш страж на Левски подсили Септември София

7 Dni Sport08.01.2022
Димитър Шейтанов

„Септември“ (София) осъществи първи входящ трансфер тази зима, привличайки вратаря Димитър Шейтанов.

Юношата на „Левски“ вече е парафирал договор с тима от Втора лига и в понеделник ще се присъедини към новите си съотборници за старта на подготовката. За последно Шейтанов бе част от „Пирин“ (Благоевград), където основно бе подгласник на Петър Петров. В Благоевград 22-годишният страж изигра само 4 двубоя, един от които през настоящата кампания.

В „Септември“ той ще се конкурира под рамката с опитния Николай Банков. През годините Шейтанов бе още в „Левски“ и португалския „Авеш“, изкара и проби в академията на „Лийдс“.

От понеделник начело на новия му отбор пък застава Славко Матич, заменил през паузата Христо Арангелов. Столичният тим се цели в промоция за елита, въпреки че залага основно на млади футболисти, продукти на собствената школа. А през пролетта Шейтанов ще има възможност да се изправи срещу бившия си отбор от стадион „Георги Аспарухов“ в 1/4-финален сблъсък от турнира за Купата на България.

„Труд“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ