Джордже Иванович в Левски. Братя Цоневи извън клуба. Here We Go.

7 Dni Sport08.01.2022
станимир_стоилов

Има голям шанс Джордже Иванович да дойде на „Герена“, ако столичани успеят да продадат или да се разделят с братя Цоневи, пише „Тема спорт“.

Причината е, че двамата взимат едни от най-високите заплати в клуба, а сръбският играч ще се разписва за по-малка сума. Треньорът Станимир Стоилов, който изпълнява и функции на спортен директор, на практика сам определя бюджета за заплати в представителния тим и държи да не надхвърля приетите рамки.

Преговорите с Иванович се водят на ниво около тавана на месечните възнаграждения в Левски, който бе 10 хиляди лева, но миналата година бе „пробит“ с още 5 хиляди лева.

От клуба не смятат да правят изключения дори за доказано добри и скъпи играчи, какъвто е случаят с Ивелин Попов. За него Станимир Стоилов каза, че може да се върне на „Герена“ от лятото, само ако реши да направи достоен завършек на кариерата си, а не да играе за пари. Случаят при него е като при Иванович, българският нападател има договор до лятото с руския Сочи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ