Футболистите на Черно море минаха медицински изследвания

7 Dni Sport07.01.2022
1234-3-600x340

Футболистите на Черно море проведоха задължителните медицински и функционални изследвания преди старта на подготовката за пролетния полусезон.

Вчера и днес преди обед през спортния диспансер минаха почти всички футболисти, на които освен проверка на здравословното и физическото състояние, бе направена и кръвна картина.

Варненци започват зимната си подготовка на 8 януари. Първата тренировка на тима е в събота от 14 часа и ще се проведе на стадион “Тича”.

“Моряците” ще се готвят изцяло в морската столица, като до подновяването на шампионата треньорът Илиан Илиев планира тимът да изиграе 8 контроли.

Първият спаринг на Черно море ще е на 19 януари срещу втородивизионния Добруджа. Три дни по-късно (22 януари) варненци ще срещнат отбора на Лудогорец II., а на 29-и ще играят срещу Черноморец Балчик. На 9 февруари “моряците” ще проведат две контролни срещи – срещу Созопол и Дунав Русе.

Последната проверка преди мачовете от efbet Лига е на 12 февруари срещу отбора на Добруджа. Търсят се съперници за 26/27 януари и 2/3 февруари.

Контролите на Черно море:
19 януари – Добруджа
22 януари – Лудогорец II
26/27 януари – търси се съперник
2/3 февруари – търси се съперник
9 февруари – Созопол/ Дунав Русе
12 февруари – Добруджа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ