Иван Колев: Ще има още нови попълнения

7 Dni Sport05.01.2022
ЦСКА - Локомотив София, Иван Колев

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев разкри, че ръководството на столичните „железничари“ работи по завършване на селекцията. Клубът ще привлече още един или двама нови футболисти. Днес Колев изведе тима от „Надежда“ за първа тренировка за новия полусезон. 24 футболисти се включиха в заниманието, сред които бяха новите попълнения Симеон Славчев, Димитър Митков и Иван-Йоанис Атанатос. Трайноконтузените Марио Петков и Илия Димитров не взеха участие в тренировката.

„Очаквам през зимата да се подготвим доколкото е възможно добре. Настроението е следновогодишно. Футболистите имаха план за подготовка по време на паузата, която се надявам, че са изпълнили и ще продължим тази подготовка, която им беше дадена“, каза Иван Колев.

„Разбира се, че съм доволен, че привлякохме футболист като Симеон Славчев. Мисля, че и Димитър Митков е добро попълнение. Те са добри футболисти. Надявам се да помогнат на отбора. Селекцията е към края си. Ще има още един-двама нови, ръководството работи по това“, разкри Колев.

„Няма да търсим други централни нападатели. След привличането на Митков, очакваме Илия Димитров да се възстанови от контузия и на тази позиция ще имаме двама души. Надяваме се конкуренцията между тях да помогне и да доведе до положителни резултати“, добави специалистът.

„Надявам се играчите да запазят огромното желание, ентусиазма, мерака, с който тренираха, сериозността, с която работеха и се стараеха да се развиват. Това е предпоставка за добра подготовка и добро представяне след това“, сподели наставникът на Локомотив Сф.

„Вече премина периодът на адаптация. Още след първите 7-8 мача играчите започнаха да се приспособяват към нивото на първенството. Не беше лесно, но такава е реалността. Ако искат да са тук, трябва да имат нивото“, каза треньорът на „железничарите“.

„Искам Октавио в състава си, всеки треньор иска такъв футболист в отбора си. Дали ще остане, е въпрос към ръководството. Тях питайте и за Коконов, и Балтанов“, лаконичен бе той.

„И не мен ми е интересно в какво състояние е Симеон Славчев. Трябва да работя, за да го вдигна до такова ниво, което ще му позволи да разкрие възможностите си“, завърши Иван Колев.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ