Мъри Стоилов размаха пръст на футболист и се закани да го глоби

станимир_стоилов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде изявление пред медиите на летище София, откъдето „сините“ заминаха на подготвителен лагер в Белек (Турция), където ще останат до 7 февруари.

„Засега всичко е наред. Изчакваме да излезе теста на Цунами, за да видим дали ще пътува с отбора. Останалите са здрави. Отиваме да свършим добра работа. Имаме наличен достатъчен брой футболисти. Условията са перфектни, задължение сме да ги използваме и Левски да играе по-добре от миналата година. Нямам впечатления от Велтон. Вчера беше разходка по терена”, обяви Стоилов.

„Медицинските изследвания все още не са готови. От нашите тестове съм доволен. Почти всички идват в добро кондиционно състояние с изключение на Бари. Ще го глобим и ще го върнем там, където трябва”, отсече треньорът на Левски.

„За трансферите се съобразяваме изцяло с финансовите условия, които можем да си позволим. Ако има напускащи или продадени футболисти, ще се подсилим. Хвърлят се големи усилия, за да се стабилизира клубът. За да направим входящи трансфери, трябва да направим изходящи. Няма предложения към наши футболисти. На Ивелин Попов предполагам му е ясно, че не можеш да играеш за пари в Левски. Единствено за достойно завършване на кариерата“, допълни Мъри.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ