Наско Сираков удари по масата, постави ултиматум, братя Цоневи онемяха

7 Dni Sport04.01.2022
Наско Сираков

Напрежението в Левски заради заплатите на братя Цоневи стана още по-голямо, пишат колегите от „БЛИЦ“.

Ръководството на клуба е предложило на близнаците да си намалят заплатите с по 2000 лева на човек.

В противен случай те няма да тръгнат за лагера в Анталия утре. През последните часове темата има горещо продължение.

Борислав и Радослав отсекли, че нямат никакво намерение да си режат парите, което накарало Наско Сираков да реагира остро. Босът на Левски е привикал братята и им обявил два нови варианта, които смразили близнаците.

Първо – те си намаляват не с по 2000 лева, а с по цели 50% месечните заплати.

Второ – ако откажат, Левски разтрогва с тях по взаимно съгласие и братя Цоневи, чиито договори изтичат през лятото, стават свободни агенти още в следващите дни.

„Отборът тръгва за Турция утре. По принцип днес трябва да се знае съдбата на братя Цоневи в Левски. През следващите часове се очертава да е доста интересно. Както се казва – всичко е възможно. Истината е, че Боби и Ради взимат доста високи за стандартите на клуба заплати. А ние се борим да оцелеем. Що се отнася до Ивелин Попов – това е изключено. Единственият вариант той да облече нашия екип е да дойде да играе за по 3-400 евро на месец“, коментираха източници от управата на Левски.

Те добавиха, че се правят опити да се намери отбор на Цоневи в чужбина, което ще е най-доброто решение и за двете страни. Засега обаче няма отговор отникъде.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ