Станимир Стоилов вече е разговарял с Ивелин Попов за трансфер в Левски

ивелин попов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е провел разговор с Ивелин Попов за евентуално негово завръщане на “Герена”, пише “Тема Спорт”. Информациите за бъдещето на Попето се появиха в пространството преди края на годината, а след това бившият капитан на националния отбор коментира слуховете.

“Имам още шест месеца договор със Сочи и това ми позволява след Нова година вече да бъда свободен да преговарям с всеки отбор, който ме пожелае. Времето ще покаже дали ще подпиша нов договор с клуба, да сме живи и здрави”, заяви Попов.

Запитан дали би изслушал офертите на родните грандове, футболистът заяви: “Всичко е възможно”.

А на въпрос дали Левски и ЦСКА вече са се свързали с него с конкретни предложения, бившият национал отговори така: “Не мога да коментирам това, но ви гарантирам, че ще бъде интересно”.

Ивелин Попов никога не е крил огромното си уважение към Станимир Стоилов, след като игра под негово ръководство в Литекс и в националния отбор. От друга страна, атакуващият футболист дълбоко уважава и финансовия благодетел на “червените” Гриша Ганчев. Сега предстои да видим дали е възможно Ивелин отново да заиграе в българското първенство.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ