Казахстанци искат да привлекат звезда на Черно море, изпратили са оферта

7 Dni Sport29.12.2021
черно_море

Казахстанци са изпратили оферта за правата на офанзивния халф на Черно море Родриго Енрике. Бразилецът е силно желан от Актобе, разкриват местните медии. Този тим финишира на шесто място в първенството, а сега е активен на трансферния пазар. Вчера клубът привлече друг легионер – френския полузащитник Уго Видемон, който е юноша на Марсилия, но 6 последните 2 години носи фланелката на литовския Жалгирис. Преди дни треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че на „Тича“ има предложение за Енрике. Желанието на треньора обаче е да запази състава. Така варненци ще имат сили да се борят за третото място. В момента те зимуват на него с актив от 32 точки след 19 изиграни мача. С толкова е и Ботев Пловдив. Черно море се събира за подготовка на 8 януари.

До момента варненци осъществиха един входящ трансфер. Взеха 23-годишния атакуващ халф Мазире Соула.

Той подписа с клуба за 2 години, като за последно бе играл в елитния алжирски Алжер. Клубът пък се раздели с Джеваро Непонусемо, Зе Гомеш, Фоде Гираси и вратаря Иван Дичевски.

След края на есенния полусезон Черно море попари мераците на Ботев Пловдив да привлече част от основните играчи в тима. Жълто-черните бяха отправили запитване за десния бек Виктор Попов, халфа Пабло Гарсия, Родриго Енрике, както и централния нападател Евгений Сердюк. Към Попов и Гарсия също има сериозен интерес от чужбина. Пабло е желан от клуб от Полша. Разговорите между двата клуба продължиха само за украинския стрелец. И те обаче не завършиха с успех, след като от „Тича“ му поставиха цена от над 300 хиляди евро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ