„Кубрат Пулев е пълен дивак, не знам защо Дос Сантос иска да се качва на ринга с него“

7 Dni Sport29.12.2021
Кубрат Пулев, Тервел Пулев

Бившият боец на UFC Брендън Шауб реши да изкаже мнението си за предстоящия двубой между Кубрат Пулев и ММА легендата Жуниор Дос Сантос. Двамата ще се бият в галавечер на Triad Combat. Все още не е ясно кога и къде ще видим срещата им в тежка категория. Очаква се битката да е в първите месеци на 2022 година.

Пулев вече направи дебют в Triad Combat и успя да унищожи друга ММА легенда в лицето на Франк Мир. Triad Combat включва техники от бокс и ММА в агресивен и с бързо-темпо двубой, в който бойците са в триъгълен ринг, а рундовете са по 2 минути.

Кобрата нокаутира Мир за минута и 59 секунди и сега ще се опита да направи същото с Дос Сантос. В своя подкаст Шауб сподели следното за тази битка, която обещава зрелище:

“Тази битка е ужасна идея за Жуниор Дос Сантос. Не го разбирам. Кубрат Пулев е абсолютен дивак. Не знам защо някой би искал да се качва на ринга с него. Предполагам това има смисъл от гледна точка на парите за Жуниор. Вижте какво стори Пулев на Франк Мир. Не го разбирам Жуниор.

На 100% подкрепям Жуниор да подпише с някоя организация и да продължи кариерата си. Хората не откачат заради факта, че пускат Дос Сантос срещу Пулев, при положение, че знаем кой е Кубрат. Той е човек, който преди няколко битки се изправи срещу Антъни Джошуа за световните титли. Това е лудост.”

„Мма.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ