Григор Димитров завършва годината под №5

7 Dni Sport25.12.2021
Григор Димитров

Първата ракета на България в тениса – Григор Димитров има повод за усмивка в края на календарната година.

Той завъшрва под №5 в престижна класация, а именно 100-те най-добрите изпълнения в ATP надпреварите през 2021-а. Тази класация е преглеждана от милиони фенове и за пореден път и доказва, че Григор е един от най-оценяваните в тура.

Григор Димитров е деен участник в клипа, което изобщо не е изненада, когато става дума за класации с атрактивни изпълнения.

Българинът попада с три свои точки във видеото, класирайки се съответно под номер 65, 58 и 5 в подреждането. Първият удар представлява невероятно деми воле изпълнено зад гърба, а след това можем да се насладим на прецизно пласиран лоб и невероятния атлетизъм на първата ни ракета, чрез чиято помощ той отразява по ефектен начин точка за пробив в двубоя си срещу Хуберт Хуркач на четвъртфиналите в Индиън Уелс.

Челното място в списъка беше отредено на Карлос Алкарас, който демонстрира придвижване на най-високо ниво по корта, за да се задържи в разиграването и впоследствие преминава в настъпление към мрежата, където се отчита с проява на завидно бързи реакции и така си спечелва бурните аплодисменти на цялата зала.

Цялото видео:


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ