Привържениците на Берое организират протестен събор на 28 декември

7 Dni Sport24.12.2021
Левски - Берое

Привържениците на Берое организират протестен събор в подкрепа на любимия им отбор на 28 декември. Той ще започне от 16 часа пред Община Стара Загора.

Националният фенклуб на „Берое“ излезе с призив към старозагорската общественост за протестен събор на 28 декември от 16:00 часа пред сградата на община Стара Загора. Причината е заповедта на енергийния министър за незабавно преустановяване на финансирането на клуба от собственика ТЕЦ „Марица Изток 2“, което на практика поставя под сериозна въпросителна съществуването на отбора.

„Скъпи съграждани и приятели, Каним Ви на 28.12.2021г. (вторник) от 16 часа пред Община Стара Загора, на голям протестен събор в подкрепа на любимия ни клуб, който е под яростна атака и има огромна нужда от подкрепата ни. Това е само началото! Весели празници и само Берое“, пише в съобщението на СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“.

Както е вече известно „ТЕЦ Марица Изток 2“ спря финансирането на клуба с незабавен ефект.

ТЕЦ „Марица Изток 2“ обяви за продан акциите си в Берое. Това съобщи официалният сайт на клуба. Акциите на Берое се оценяват на над 5 милиона лева. В момента централата е собственик на футболния клуб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ