Звезда на ЦСКА към Гриша Ганчев: Напускам клуба, имам договорка, подписвам

7 Dni Sport23.12.2021
Гриша Ганчев

Футболист на ЦСКА е признал пред свои съотборници, че през лятото напуска. Става въпрос за Брадли Мазику, който ще си тръгне като свободен агент. Французинът разяснил, че е постигнал пълна договорка с елитен клуб от родината си и от юли ще облече фланелката му, съобщават колегите от „БЛИЦ“. Той щял да подпише предварителен договор през януари.

Договорът на Мазику с ЦСКА е до 30 юни и дотогава той ще играе за „армейците“. Нещо повече. Брадли дал дума, че ще се хвърля яко в огъня и през пролетта, въпреки че след това ще се раздели с 31-кратните шампиони.

Все пак босът на клуба Гриша Ганчев се надявал, че ще успее да разубеди Мазику и да удължи договора му с още една година. Двамата са имали няколко разговора в периода края на ноември и средата на декември. Предстоял още един по телефона тези дни.

„Не го ли стори до 31 декември, след това през януари Брадли ще подпише предварителния договор и всичко ще приключи. Мазику е категоричен. Иска да си тръгне. На 99% това ще се случи. Има някакъв минимален шанс, но…“, коментират източници от Борисовата градина.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ