Стефанов: ЦСКА няма да построи нищо, на Левски вечно някой им е длъжен

7 Dni Sport23.12.2021
Венцеслав Стефанов

Венцеслав Стефанов говори по най-актуалните теми от българския футбол. Днес спортният министър Радостин Василев се срещна с шефовете на ЦСКА и Левски, с които обсъди бъдещето на двата клуба. Същевременно Берое пък бе обявен за продан.

Президентът на тима от Овча Купел говори по всички тези теми пред колегите от „Спортал“.

„Ние, славистите, не се молим и не протягаме ръка за просия! Ние така не сме свикнали. ЦСКА иска нов стадион, но съм казал вече – в Борисовата градина строеж на нов стадион, който да покрива изискванията на УЕФА, не може да има. Това е илюзия някаква. Чуйте какво каза Юлиян Инджов – невъзможно е. Човекът е строител и знае добре за какво става въпрос“, започна Венци Стефанов.

„Левски пък тръгнали да искат държавата да им бъде майка. Боже, боже, боже! Колко майки искат левскарите? Не им ли стига вече, толкова години…Баща няма ли да поискат от Левски? Те са свикнали все някой нещо да им дава. Не желая лошото на Левски, но не виждам кой ще извади 30 милиона, за да ги спасява. При предишната власт номерът минаваше, премиерът беше левскар, сега тези момчета не съм сигурен дали въобще знаят входът на „Герена“ към коя улица е“.

„За Берое дойде Видовден, аз колко години говоря за държавната ясла, за паничката, за кравата дето дава мляко. Ама то дава, дава, ама накрая отбива сукалчето, те искат да цицат 25 години ли?“, попита риторично Стефанов.

„Свърши се тая. Да видим сега ще се намерят ли бизнесмени в Стара Загора да вземат нещата в свои ръце, нали са голям отбор“, завърши президентът на „белите“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ