Стойчо Младенов каза тежката си дума! ЦСКА реже кипърски гранд за Метс

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Карло Метс, Георги Йомов

Ръководството на ЦСКА не възнамерява да се разделя с естонския национал Карол Метс. Както е известно, в последните дни се появиха много информации в кипърските медии, че 28-годишният централен защитник е цел №1 на местния гранд АПОЕЛ за зимния трансферен прозорец.

Старши треньорът Софронис Августис има сериозни проблеми със своята защита, като тимът му е допуснал повече голове, отколкото е отбелязал през този сезон (14/15), и се намира на незавидната седма позиция в класирането. Специалистът харесва качествата на Метс, като скаути на клуба са наблюдавали изявите му в няколко двубоя, включително и в последната среща за годината срещу Лудогорец. Според някои кипърски медии дори сделката е на финалната права и естонецът ще се превърне в първото ново попълнение на 27-кратния шампион на Острова на Афродита за 2022 година.

Стойчо Младенов е доволен от представянето на Метс през есента въпреки липсата на каквото и да е време за адаптация. Защитникът бе последното лятно попълнение на тима, като пристигна на „Армията“ в средата на септември и дори остана без картотека за груповата фаза на Лигата на конференциите, тъй като крайният срок бе изтекъл.

ЦСКА няма намерение да се разделя с Метс и той ще играе сериозна роля в състава през пролетта.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ