Червена България побесня след тази новина, предприемат се действия

7 Dni Sport22.12.2021
Иван Велчев - Кюстендилеца, Гриша Ганчев

Общинските съветници Борис Милчев и Борислав Игнатов ядосаха феновете на ЦСКА заради становищата си, свързани със стадион „Българска армия“.

Припомняме, че в свое интервю през изминалия месец главният архитект на София Здравко Здравков заяви: Реконструкцията на стадиона на ЦСКА ще включи премахване на земнонасипните трибуни и на тяхно място изграждане на ново съоръжение… Той не може да бъде запазен в съществуващия му вид, защото през 1967 г. е построен със земнонасипни трибуни“.

Според арх. Борислав Игнатов и юристът Борис Милчев обаче идеята за премахване на трибуните със земен насип и замяната им със стоманобетонна конструкция всъщност представлява премахване на самия стадион и изграждането му наново, което излиза извън допустимото по закон и може да застраши околната паркова среда, пише „Дневник“.

Привържениците на ЦСКА реагираха остро на техните изказвания, като за минути в социалните мрежи се появиха множество нападки към общинските съветници.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ