Легенда на ЦСКА: Титлата може да е „червена“, но трябват нови попълнения

ЦСКА - Лудогорец, Жеферсон Телес, Карол Метс

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов остана доволен от победата на „червените“ над Лудогорец в дербито. Снощи столичния гранд се наложи над разградчани с минималното 1:0 и се доближиха до само 2 точки от върха, където се намират именно „орлите“.

„Заслужена победа. ЦСКА беше по-добрият отбор и повече искаше трите точки. „Армейците“ показаха добри възможности, дух и настроение. Иска ми се от този момент да виждам по-високо темпо от играчите на Стойчо Младенов. Всички виждат, че Лудогорец са разколебани и редуват силни със слаби мачове. ЦСКА има всички предпоставки да преследва титлата, но бих се върнал отново на онзи мач в Разград, когато Лудогорец победи. Ако тогава бяхме стигнали до равенството, сега точките щяха да са равни. Един „X“ там нямаше да е лош резултат. Но там проспаха последните 15 минути и съответно загубихме“, започна легендата на „червените“ пред „Мач Телеграф“.

„Ако не губят точки в мачове срещу отбори като Арда, Пирин и т.н всичко може да се случи. Титлата може да е „червена“. Сега трябват още няколко добри играчи, които да дърпат отбора напред. Например, когато се отнеме топката от съперниковите играчи трябва да се потърси повече бързина в контраатаките. На няколко пъти забелязах, че бавно се изнасяше топката. На този отбор му трябват няколко водещи фигури, които да го дърпат напред“, продължи Паро.

„Съдията се справи горе-долу. От самото начало на мача се спестиха няколко картона на Лудогорец, докато на ЦСКА се показваха веднага. Това дава самочувствие на един от отборите. После забелязах, че на няколко пъти играта беше спряна, а цялото това нещо убива темпото“, завърши Никодимов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ