Голяма драма и сълзи на 1/2 финалите на Росица на Световното първенство в САЩ

7 Dni Sport20.12.2021
Screenshot 2021-12-17 at 12.11.23

Росица Денчева загуби полуфиналния си мач на „Ориндж Боул“, неофициалното световно първенство по тенис за таланти от 12 до 14 години, пишат колегите от „Тенис Кафе“.

Поставената под №2, която бе спечелила пет мача преди това без да загуби сет, отстъпи драматично и с много борба на американката Шанъм Лам. Резултатът в отделните части бе 2-6, 6:4, 4-6.

Поражението е изобщо първо за талантливата българка, след като преди две седмици тя стана шампионка на сингък на друг силен турнир във Флорида – „Еди Хер“.

Денчева участва на двата турнира като част от международния отбор на ITF, в който са селектирани част от най-талантливите деца, чиито разходи биват покрити от Фонда за развитие Grant Slam.

Сънародници наблюдавали 1/2 финалната среща пишат, че мача е бил драматичен с много мини обрати и нашето момиче е било близо до триумфа. Имало и сълзи от зрителите, но те знаят, че тази загуба не е стъпка назад, а само засилка към по-големи успехи на талантливата Росица Денчева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ