Левски привлича балкански плеймейкър. Here We Go.

7 Dni Sport20.12.2021
Локомотив Пловдив - Левски, Станимир Стоилов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е набелязал за трансфер и офанзивен полузащитник, съобщава „Тема Спорт“. Въпросният играч е от Балканите. Освен като плеймейкър, той може да бъде ползван и като ляво крило. В момента зад нападателя в синята единайсеторка играе Борислав Цонев, а по левия фланг на нападението е Здравко Димитров.

Досега сините имат три сигурни попълнения. Договори с клуба подписаха 25-годишният централен защитник Ноа Сонко Сундберг и връстникът му Цунами. Двамата идват на „Герена“ като свободни агенти, а контрактите им влизат в сила от 1 януари. Сундберг е роден в Швеция, но е национал на Гамбия. Той е в разширения списък на селекцията и най-вероятно ще участва за Купата на Африка. Ако това се случи, той ще пропусне част от подготовката. Бразилецът Цунами ще се яви на първото занимание на 3 януари. А заедно с него трябва да е и нападателят Велтон – двамата бяха съотборници в третодивизионния Ботафого-ПБ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ