Гриша Ганчев свика спешна среща в ЦСКА

7 Dni Sport18.12.2021
Гриша Ганчев

Спешна и много важна серия от срещи в ЦСКА с участието на собственикът на клуба – Гриша Ганчев. Те идват преди дълго чаканата среща с министър Радостин Василев по темата за новия стадион на отбора.

Ръководствто на ЦСКА иска да е сигурно, че всичко на вътрешно ниво е свършено и се чака само разрешение от държавата.

„След срещата другата седмица с клубовете ще поканя ръководството на ЦСКА да дойде в Министерството. Дори Гриша Ганчев, който имаше публични претенции към дружеството, което е отговорно за „Борисовата градина“ и Панчарево, и заедно с дружесвото да кажем пред Вас каква е реалната ситуация. Паралелно с това, ще поканя и ръководството на Левски. Те също са в лошо състояние, доколкото разбирам. Трябва да покажем еднакво отношение към всички. Ще опитам да бъда полезен по всякакъв начин на най-големите ни клубове“, сподели вчера министър Василев.

Това даде положителна нагласа на „армейските“ фенове, че може би казуса с техния стадион най-накрая ще го бъде.

Припомняме Ви, че преди седмица Гриша Ганчев сподели, че ЦСКА е готов да започне на строи. Новият стадион ще бъде с капацитет 18 000 места, от които 15 000 седящи. Ще струва 45 млн. евро, а инвестираните средства се очаква да се възвърнат за срок от 15 години. Съоражението ще разполага с 3 000 паркоместа, супермодерни съблекални, офиси и фен магазин.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ