Локомотив София ще си партнира с компания за криптовалута

7 Dni Sport17.12.2021
Локомотив София - Берое, Красимир Милошев

Локомотив София представи нов партньор. Става въпрос за компанията за криптовалути UssCyber.

ъководството на „железничарите“ и изпълнителният директор на американската фирма Мишел Пасифико дадоха съвместна пресконференция, на която обявиха целите на съвместната работа.

„Изградихме една от най-големите блокчейн платформи в света, базирана на спорта. Създадохме нова криптовалута, която се базира на бъдещо представяне на клубовете. Платформата е хибридна, използваме най-модерната технология в света. Платформата вече работи, в понеделник ще представим как може да свалите приложението и къде може да купите монетите. Колкото по-скоро си го свалите, толкова по-добре за вас. Готови сме да действаме. Компанията е базирана в Щатите, но платформата е глобална. Целият свят има достъп до нея. Това е първият продукт в света, базиран на представянето на отбора. Феновете могат да изкарат пари всеки път, когато отборът побеждава. Проектът е много голям. Всичко, което е свързано с представянето на даден тим на и извън терена, ще се отрази на стойността на криптовалутата. Всичко, което се случва с клуба, ще дава отражение. Това ще бъде първият продукт, в който феновете ще могат да вземат участие. Разработваме платформата от 2014 година, патентована е“, обясни Пасифико.

Собственикът на Локомотив Иван Василев допълни, че партньорството е добра възможност за получаване на средства за издържане на тима.

„Мислим за бъдещето на нашия клуб и на всички клубове. Това е една добра възможност, за да се получат някакви средства и да издържаме нашите отбори. Искам да благодаря на моите приятели, че близо 6 месеца работим по този проект. Това е криптовалута, която всеки може да си закупи. Тези средства отиват директно в сметката на клуба. Това не е само в България, а в цял свят. Това е една много добра възможност за развиетието на футбола у нас. 6 месеца проучвам този въпрос и това е много добра възмажност. Надявам се след мен още много клубове да се присъединят. Те не знаят за какво става въпрос още“.

„Никой не е помогнал на Локомотив. Това е кауза, не е бизнес. Стъпка по стъпка градим един Локомотив вече 6 години. Нищо не ни е даром. Търся спонсори, предизвикателства и партньор. Един клуб се развива с много средства. Колкото повече приходи имаме, толкова по-стабилен ще бъде той. Не, че сега не е стабилен, но трудно се гради. Никой не ни е помогнал досега“, каза Василев.

„Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ