Адвокатът на ЦСКА с важно съобщение заради дълга от 1 милион

станислав_трендафилов

ЦСКА е обжалвал решението на Швейцарския върховен съд по делото с Юнес Бенжалюн, което задължава клуба да плати близо милион лева. Това заяви пред „Тема Спорт“ адвокатът на червените Станислав Трендафилов.

„Решението продължава линията от становища на КАС, че нашият клуб е спортен и исторически наследник на фалиралото дружество. Ние сме подали жалба, като сме представили всички нужни документи, че този световно неизвестен футболист е имал възможност да изрази своите претенции пред синдик Дора Милева, когато тя разпределяше парите от продажбата на активите на фалиралото дружество. Той не се е възползвал от този шанс. На база на всички предишни решения на КАС сме оптимисти, че и този път крайното постановление ще е в наша полза“, заяви Трендафилов.

Очаква се развитие по този въпрос да има през пролетта на следващата година. Припомняме, че Бенжалюн дойде на „Армията“ през сезон 2012/13 с тригодишен договор, но така и не записа официална среща, напускайки Борисовата градина скоропостижно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ