Шефовете на Левски решиха: Без нови договори за Цоневи

Левски - Лудогорец, Борислав Цонев, Билал Бари

Брататя Борислав и Радослав Цоневи най-вероятно ще напуснат Левски през лятото, когато договорите им изтичат. Ръководството на „сините“ няма да предлага нови договори на двамата.

Припомняме, че двамата така или иначе бяха говорили наляво и надясно из коридорите на клуба, че няма да преподпишат с Левски. Към днешна дата очевидно желанията на близнаците и ръководството се припокриват.

Така от януари Ради и Боби ще могат да преговарят с други клубове, кудето да отидат като свободни агенти след края на настоящия сезон. Двамата решиха да не преподписват с клуба и през 2016 година.

Към днешна дата ситуацията с капитана на тима Николай Михайлов е същата. Вратарят също не е получил предложение за нов договор и от януари ще може да преговаря с други клубове .

Различна е ситуацията с друг футболисти, на когото контрактът изтича в края на сезона – Георги Миланов. Халфът е най-скъпоплатеният футболист на тима, но през есента той заслужи парите си с хубава игра със синята фланелка. Жоро обаче се контузи. „Сините“ искат да задържат Миланов, но ще му предложат договор след като се възстанови.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ