Жордан Икоко от Лудогорец е с контузия

7 Dni Sport15.12.2021
Лудогорец - Брага, Джордан Икоко

Лошите новини не спират да съпътстват временния треньор на Лудогорец Станислав Генчев. Наред със звучния шамар от Пирин, по време на резила разградчани дадоха и жертва, пише „Тема спорт“.

С контузия от мача в понеделник е Жордан Икоко. Десният бек получи травма през второто полувреме и трябваше да бъде заменен. Той виси за последния мач на тима за годината – гостуването на ЦСКА. Отложеният мач от 3-ия кръг ще се състои на 20 декември, понеделник, от 16:30 часа на „Българска армия“. Много вероятно е Икоко да не бъде готов за него.

С проблеми в Лудогорец са още Жосуе Са и Пиерос Сотириу. В Разград правят всичко по силите си последният да бъде на линия за сблъсъка срещу червените. По всичко личи, че португалският защитник Са ще пропусне и този мач.

Срещу Пирин през втората част на терена се появи Алекс Сантана. Бразилският халф доскоро лекуваше травма. Той може да започне в стартовия състав срещу ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ