Най-силният сезон в живота на Димитър Кузманов завърши с чудесна вест. Мико е щастлив.

7 Dni Sport15.12.2021
Димитър Кузманов,

Димитър Кузманов несъмнено изпраща най-силния си сезон до момента в професионалния Тур. Българинът направи сериозен възход в световната ранглиста и дебютира сред първите 200, а междувременно се поздрави с първа Чалънджър титла в кариерата си, както и участвта в квалификациите на три от турнирите от Големия шлем. Именно заради редицата си постижения през 2021-а Кузманов е сред имената, номинирани от списание Форбс в престижната им класация – „30 под 30“.

„30 под 30“ е може би най-вдъхновяващият и оптимистичен проект на Forbes в целия свят, който дава поле за изява на млади, иновативни и предприемчиви лидери, готови да променят средата около нас, както и на успели хора, представящи страната ни на световната сцена.

За престижната номинация, напълно заслужено, се похвали самият Кузманов в своя Instagram акаунт. Той сподели публикация, в която прикачи своя снимка, а като описание написа: „Списание Форбс 2021! 30 под 30! Благодаря Ви за номинацията и признанието!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ