Изгониха вратар като Каранга. Мачът не беше започнал.

7 Dni Sport14.12.2021
Фернандо Каранга

Дуелът между Серо Портеньо и Олимпия Асунсион срещна двата отбора за Суперкупата на Парагвай, а срещата дори започна с грандиозен скандал. Реферът изгони директно вратаря на Серо Портеньо – Хеан Фернандес, след като стражът на отбора показа неприлични жестове към трибуната с гостуващи фенове, а съдията дори не беше дал първия си сигнал в двубоя.

„Когато отидох да оставя кърпата си зад гредата, а това го правя винаги, те започнаха да хвърлят нещо по тема“, обясни вратаря пред бразилското издание El Pais.

„Направих жест, който е нормален в Бразилия. Жефрсон, който сега играе за Марсилия, празнува така и е супер нормално в Бразилия – казва се ‘вапо’. Не знам какво принуди рефера да ме изгони от терена, но смятам, че е неразбирателство“, продължи той.

Преди известно време футболистът на българския – ЦСКА, Фернандо Каранга направи такъв жест към феновете на Левски след един от головете си в „синята“ врата в мача между столичните тимове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ