ФК ЦСКА 1948 си хареса звездата на столичен отбор

ФК ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград, Николай Киров

ЦСКА 1948 ще се опита да привлече звездата на Локомотив (София) от есента. Отборът, воден от Николай Киров, е набелязал голмайстора на столичните железничари Октавио, който е сред най-добрите не само в „Надежда“, но и в родното първенство, пише „Тема Спорт“.

Бразилецът вкара 6 попадения в 15 мача за „червено-черните“ в елита. Той дойде в „Надежда“ в началото на сезона и веднага се превърна във водеща фигура. Октавио има договор с Локо (София) до юни догодина. От ЦСКА 1948 вече са приготвили оферта за лидера на железничарите. Все още обаче не е ясно дали босът на Локомотив Иван Василев ще я приеме.

Първото му желание е Октавио да подпише нов договор с клуба от „Надежда“, за да не го изпусне евентуално без пари през лятото, ако тази зима не бъде продаден.

Според запознати, от ЦСКА 1948 са готови да дадат 100 хиляди евро за футболиста сега. През лятото бразилецът напусна Берое като свободен агент. Част от кариерата на 27-годишния футболист преминава във Фиорентина. Именно в чужбина се надява да го продаде Локомотив (София), за да може да изкара повече пари от играча. Това би донесло и по-голям престиж за клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ