Официално: ФК ЦСКА 1948 привлече трима опитни футболисти

202112131350419357

ЦСКА 1948 официално обяви привличането на три нови попълнения. В отбора се завърнаха Васил Шопов, Александър Александров и Венцислав Василев. Триото идва от Царско село, след като през лятото напусна „червените”.

Ето какво написаха от клуба:

„ЦСКА започна със силните ходове през зимната пауза. Трима от любимците на армейската публика се завръщат при „червените“!

Александър Александров, Васил Шопов и Венцислав Василев подписаха нови договори с ЦСКА в клубния офис и ще се включат в тренировъчния процес на състава, воден от старши треньора Николай Киров.

Тримата опитни състезатели за последно носиха екипа на Царско село в efbet Лига, като напуснаха „армейците“ през лятото на тази година.

Сега обаче Александров, Шопов и Василев се завръщат, решени да постигнат нови успехи с червената фланелка и да затвърдят отличното представяне от предходния си период в ЦСКА.

Десният бранител Александър Александров спечели трофея от Втора лига с ЦСКА през сезон 2019/20, както и промоция за efbet Лига. В първия ешелон и турнира за Купата на България през изминалата кампания той изигра общо 26 двубоя с фланелката на „армейците“, като се отчете с няколко отлични голови подавания в тези срещи.

Важните асистенции и попадения с екипа на ЦСКА на полузащитника Васил Шопов също бележат пътя на тима към трофея от Втора лига и класирането в efbet Лига. В елитния шампионат и в турнира за Купата на България през изминалия сезон Шопов изигра 25 мача, в които отбеляза 4 гола и допринесе за доброто класиране на отбора и с няколко маркови за него асистенции.

Централният защитник Венцислав Василев също беше с основна роля в отбраната на състава при спечелването на трофея от Втора лига и класирането за efbet Лига. Василев записа общо 23 участия в първия ешелон и турнира за Купата на България през изминалия сезон с червения екип. В тези сблъсъци бранителят влезе храбро и за пореден път доказа, че носи голямо армейско сърце.

ЦСКА приветства Александров, Шопов и Василев и им пожелава здраве и много успехи с отбора!

Добре дошли обратно у дома!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ