Волейболният Хебър е отбор на месец ноември в България

7 Dni Sport13.12.2021
ВК Хебър, Камило Плачи, Иван Станев

„Благодаря за наградата, която дадохте на нашия отбор“, заяви Камило Плачи, старши треньор на волейболния Хебър Пазарджик, след като тимът бе награден като отбор номер 1 в страната ни за месец ноември.

„Благодаря на кмета на Пазарджик г-н Попов. Той много обича спорта и ми помогна отново да съм в България (Плачи е бивш треньор на националния ни тим с много успехи със селекцията). През последните 2 месеца не бях с отбора на Хебър, поради здравословен проблем, и благодаря на всички специалисти в тима и на всички играчи – за работата, която свършиха. Поздравявам президента на отбора ни и кмета на Пазарджик“, каза още Плачи.

„Винаги съм имал позитивно мислене за националния тим на България. Като, че ли сега обаче липсва подмладяване на състава. Но сега се задават много силни млади гарнитури на България при юношите и младежите и тези състезатели, според мен, може да помогнат в бъдеще на „А“-тима на България“, бе мнението на Плачи.

Капитанът на Хебър Иван Станев пък сподели:

„Беше важно да влезем в групите на Шампионска лига. Заслужено сега сме в групите на волейболната ШЛ“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ