Димитър Кузманов проби, рамо до рамо е с Феликс-Оже Алиасим

7 Dni Sport13.12.2021
Димитър Кузманов

Димитър Кузманов се намира в Монако през тази седмица, защото именно там се състои и последната част от предсезонната подготовка на българина. Втората ракета на страната ни ще дебютира в квалификациите на Australian Open в началото на 2022-а, защото от края на този сезон вече е почетен член на топ 200 в световната ранглиста и намери място сред класиралите се за пресявките на надпреварата.

Кузманов отлетя за Монако в компанията на своята половинка Християна Тодорова и треньора му Валентин Димов. Първоначално Мико тренира в Монте Карло Кънтри Клуб, но междувременно игра спаринг и в Академията на Муратоглу заедно с един от най-обещаващите млади таланти в Тура – Холгер Руне, който в момента се намира под номер 103 в световната ранглиста.

През днешния ден Кузманов проведе съвместна тренировка с друга млада звезда от ATP Тура – Феликс-Оже Алиасим. Самият канадец сподели кратко видео от спаринга им, а втората ни ракета качи снимка на него и световният номер 11 в своя Instagram акаунт. Кратък запис от играта им можете да видите тук:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Félix Auger-Aliassime (@felixaliassime)

„Тенис.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ