Ники Михайлов преследва интересен рекорд срещу Берое

николай михайлов

Капитанът на Левски Николай Михайлов върви към много интересен личен рекорд. Той може да направи това в предстоящия в неделя мач срещу Берое в Стара Загора.

Към момента 33-годишният вратар има пет поредни мача без допуснат гол. Ако успее да опази мрежата си и в двубоя срещу Берое, той ще нареди шести такъв двубой.

Това е нещо, което до момента Михайлов не е постигал в кариерата си.

Успешната серия в никакъв случай не е изненада, тъй като Николай Михайлов от началото на сезона демонстрира изключително силна форма.

Той изнася на собствения си гръб представянето на Левски в дефанзивен план. Именно заради това и „сините“ допуснаха само една загуба в последните си осем мача, като в тях допуснаха едва две попадения.

Николай Михайлов демонстрира добрата си форма и с екипа на националния отбор. След края на миналия сезон до момента той взе участие в три срещи на „лъвовете“.

В тях вратарят на Левски записа общо 180 минути и допусна само един гол (при победата с 4:1 над Грузия). Срещу Словакия (1:1) и Украйна (1:1), а попаденията паднаха, когато той не беше в игра.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ