ЦСКА подписа с нов играч

7 Dni Sport10.12.2021
Стойчо Младенов,

ЦСКА пропусна да повтори постижението си срещу Блекбърн през 2002 година, когато успя да стигне до равенство 3:3, след като преди това губеше с 0:3. Тази вечер „червените“ отстъпиха на Рома с 2:3 в последния си двубой от груповата фаза на надпреварата, игран на стадион „Васил Левски“.

Въпреки това тази вечер се случи и щастлива новина за Стойчо Младенов. Звездата на Хамза Чатакович най-накрая изгря, той влезе от резервната скамейка в 63-ата минута и в 75-ата минута вкара първото попадение за отбора си, с което поведе отбора си към по-добра игра. На практика Хамза идва, като нов играч за Младенов, защото към момента, той не получаваше никакви шансове, но като вземем предвид излизането от строя на Варела и Кери е време за Чатакович. Дали той ще продължи да се представя добре предстои да разберем, но шансовете ще ги има, може би още през уикенда срещу Черно море на стадион „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ