Ботев Пловдив подписа договори с двама нови футболисти

7 Dni Sport09.12.2021
славия_ботев_пловдив2

Ботев (Пловдив) подписа договори с родените през 2005 година Божидар Сидеров и Константин Павлов. Двамата младоци сложиха подписа си върху дългосрочни контракти с „жълто-черния“ Клуб.

Божидар Сидеров е роден на 26 април 2005 година във Велико Търново. Част е от школата на Ботев повече от четири години, а в момента е капитан на „жълто-черната“ формация в U17. Играе на позицията централен защитник.

Константин Павлов е роден на 14 август 2005 година в град Русе. През зимата на тази година преминава в школата на Ботев, а бързоногият футболист е използван на терена като крило или нападател.

И двамата футболисти са част от юношеския национален отбор на България до 17 години. Ето какво споделиха талантите през официалния сайт на „канарчетата“ след подписването на първите си професионални договори.

Божидар Сидеров: „Много съм щастлив да подпиша първия си професионален договор с Ботев. Благодаря на семейството си, както и на треньорите, които са работили с мен. Надявам се след време да играя за мъжкия отбор в нашия дом – стадион „Христо Ботев“.

Константин Павлов: „Щастлив съм, че подписах професионален договор с Ботев (Пловдив). Благодаря на моето семейство и моите съотборници за подкрепата. Благодаря също така на треньорите Георги Онов, Петър Пенчев и Илиян Геров, които допринесоха за моето развитие.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ