В Левски започват ударни преговори с играчи

Локомотив София - Левски, Радослав Цонев, Октавио Морело

След срещата между Берое и Левски, която се явява последна за двата състава за календарната 2021 година, „сините“ ще започнат ударна серия от преговорите с настоящите играчи на тима. Софиянци се надяват, че ще успеят да постигнат съгласие с всички футболисти, чиито договори изтичат през лятото.

В това число влизат Георги Миланов, братята Цоневи, както и Николай Михайлов, пише „Мач Телеграф“. Последният пък на няколко пъти обяви, че има сериозен интерес към него от страна на чужди клубове.

На този етап обаче на „Герена“ не са получавали нищо черно на бяло. Това важи и за останалите. Макар Станимир Стоилов да обяви, че е готов да се раздели с всеки, стига да получи оферти, които ще помогнат на „сините“ да облекчат финансовото си състояние.

Изпълнителният директор Иво Ивков също заяви, че може да се стигне до такъв вариант, ако на „Герена“ не успеят да съберат 1,5 милиона лева до края на декември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ