Левски си хареса още един играч на Ботев (Враца)

Красимир Тодоров, Ботев (Враца)

На „Герена“ имат още една цел от Ботев Bp, ако не се брои Дориан Бабунски, който е спряган за почти цялата Първа лига. И се смята, че тя е далеч по-възможна и обещаваща. Става въпрос за Красимир Тодоров, който е на 17 години, но успя да запише 15 мача за тима под Околчица, пише „Мач Телеграф“.

Той може да играе зад нападателя, но и като крило. Не е тайна, че „сините“ търсят футболисти по фланговете, където имат сериозна липса на кадри. Като дясно крило бе ползван Георги Миланов, а в момента Марин Петков. И двамата обаче не са типични футболисти за този пост. Силата им е в центъра на терена. Здравко Димитров също е почти без алтернатива вляво. Там бе пробван Димитър Костадинов. И при него обаче си личеше, че влиза в неприлична роля, макар и да проби в елита именно като крило в Царско село. На „Герена“ си признаха, че търсят играчи с такъв профил – млади, които имат база за развитие и може в бъдеще да бъдат продадени изгодно в чужбина.

Тодоров до този момент има 15 мача за врачани, в които се отчете с 1 асистенция. Той дойде от школата на Пирин, а преди това изкара известен период при юношите на Твенте. Той има договор до лятото и ще може да води спокойно преговори с други отбори след Нова година. Така и от Ботев Bp няма да имат възможност да искат прекалено много пари, каквато идея имат за Бабунски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ