Стойчо Младенов: Не успяха, причината затова е Гриша Ганчев

7 Dni Sport08.12.2021
Стойчо Младенов,

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде брифинг преди последния двубой на тима му в Лигата на конференциите – срещу Рома утре. Екзекутора на Ливърпул говори и по вътрешни проблеми от българската футболна кухня.

„Трябва да се справим, проблемите са от първия ден, откакто съм влязъл. Имаме нужда точно от креативните халфове, които отсъстват, но ще сглобим състав, с който да се противопоставим на Рома. Мотивацията ни е най-малкият проблем. Игрово се представихме добре в турнира, като резултати не бяхме добре. Иска ми се да видя 90 минути утре като онези 20 срещу Рома, когато ги надиграхме. Това поведение трябва да видим на терена. Не тренираме, защото ние така пожелахме. Рома пожела същото. Теренът е в отчайващо състояние, надявам се да почистят терена до началото на мача, теренът трябва да бъде в безупречно състояние – това е международна среща. 

„Не успяха да ни затрият, благодарение на сегашния собственик – Гриша Ганчев. На Ботев и Локомотив имат дават достатъчно за два пирона да забият, на нас не дават, ние и не искаме. Просто да не ни се пречи! Дано новото правителство, което трябва да се сфомира, промени това. В София на три от четирите отбора не се е помагало нито веднъж. Неправдата е голяма, казвам го. Някой като мен преглъщат жаби и стискат зъби, не останаха вече зъби“, каза Младенов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ