Спипаха Мани от „Игри на волята“ на магистралата, лети с 300 км/ч

7 Dni Sport08.12.2021
Мани Ву Нанг Тъ,

Само преди седмица Мани от „Игри на волята“ се похвали, че е горд собственик на немско возило с 3-литров дизелов двигател. А това, както знаят повечето хора, си е доста мощен автомобил.

Е, оказва се, че Мани не си е взела толкова бърза кола само за да я има, но е решила и да я „натиска“ яко.

Доказателството за това видяхме в нейни сторита, на които се вижда, че колата не просто може да вдигне 300 км/ч., но и го прави:

Къде е правено видеото, кой го е правил, накъде бърза и защо, остава загадка. Но на нас, само гледайки как колата задминава движещите се в дясно автомобили, ни става лошо.

Иначе самата Мани прикова вниманието на феновете си и с една снимка, на която е прегърнала мъж, който определено привлича окото. „Мога да завладея света с едната ръка, стига да ми държиш другата“, пише тя под снимката, цитирана от „vbox7“.

Съвсем наскоро Мани заяви, че е сама, така че е напълно вероятно мъжът до нея да е просто добър приятел. Факт е обаче, че риалити звездата публикува и изображението по-долу, под което написа: „Когато те видях се влюбих, а ти се усмихна, защото го знаеше.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ