Георги Иванов – Гонзо изплю камъчето

7 Dni Sport08.12.2021
георги иванов гонзо

Трус разлюля Локомотив Пловдив преди последната среща за годината с Ботев Враца и в навечерието на „черно-бялата“ Коледа. Спортният директор Георги Иванов обяви, че напуска „Лаута“, като изтъкна и причините – неразбирателство с Христо Крушарски.

„Няма да продължа да изпълнявам функциите си. Най-вече заради неговото недоверие в мен. Това не е решение от вчера за днес. Трябваше само нещата да се оформят документално“, обяви Гонзо.

„Не искам да коментирам повече, защото предстои още един мач, но искам да бъда чист пред себе си и феновете на Локомотив. Ще дойде време обаче, когато ще разкажа за последните месеци, както и длъжността, която заемах. Работата, която вършех, или неработата“, допълни Иванов.

Още през лятото се появиха слухове, че ситуацията около „синята“ легенда не е добра, като дори се заговори, че Иванов ще напусне УС на клуба, за да отвори място за инвеститорите от колекторска фирма, която проявяваше интерес към „смърфовете“.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ