София приема мачове от волейболната Лига на нациите през 2022 година

7 Dni Sport07.12.2021
dbfdsjlk

София ще приеме мачове от волейболната Лига на нациите през 2022 година. Това съобщиха от родната федерация чрез един от профилите си в социалната мрежа..

Двубоите ще се състоят между 21 и 26 юни, като у нас ще пристигнат тимовете на Сърбия, Бразилия, Канада, Полша, Иран, САЩ и Австралия.

Ето какво написаха от БФ Волейбол:

„С вълнение ви споделяме, че българският град, който ще е домакин на следващото издание на VNL и който ще приеме едни от най-добрите отбори в мъжкия волейбол между 21 и 26 юни 2022 година е столицата София!

Заедно с него домакини на турнира при мъжете ще бъдат още 5 града, а именно Отава (Канада), Бразилия (Бразилия), град Кесон (Филипини), Осака (Япония) и Кемерово (Русия).

Събитието през 2022 г. се завръща под новия динамичен формат, обявен през август, в който отборите се състезават в групи от осем отбора по време на предварителните кръгове.

Този формат ще предостави на феновете и зрителите възможност да се насладят на най-доброто от международния волейбол и да видят всичките си любими суперзвезди отблизо и в действие.

С трепет очакваме летните дни, когато ще можем да се насладим на изключителен волейбол от най-висок клас и разбира се да подкрепяме и викаме за нашите момчета!

Очаква ни още едно незабравимо волейболно лято! Нямаме търпение!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ