Локо Пловдив се похвалиха с рекорд за най-млад дебютант в „А“ група

7 Dni Sport06.12.2021
славия_локомотив_пловдив2

Локомотив Пловдив се похвалиха с нов клубен рекорд по ранен дебют. Иван Сулев влезе в историята като най-млад футболист записал игрови минути в официален мач. Срещу Славия талантливият халф влезе на терена на 15 години, 2 месеца и 24 дни!

С това Иван изпреварва постижението на Еяд Хамуд от дербито с Ботев на 20.11.2016г. (15 години, 3 месеца и 27 дни).

Номер 1 в тази класация за Първа лига е Янко Кирилов, който дебютира на 15 години, 2 месеца и 11 дни за Левски срещу Миньор през 1961г.

След двубоя на Овча купел президентът на черно-белите Христо Крушарски показа, че не е особено доволен от хикса и се зарече да постъпи като Жозе Моуриньо, и да не дава повече интервюта. „И аз като Моуриньо повече няма да давам интервюта. Защото не върви, когато давам интервюта. Започваме да правим равни мачове. Аз съм си емоционален човек. Ако не съм с емоцията, защо съм тук? Ще си седя при жена си на топло. Съдията? Момчето е младо и дано се научи да свири правилно. С ЦСКА направи един хубав мач. Сега… и тако, и вако, но не е лошо. Как ще падне гардът, бе, момчета? Гоним това, което сме казали. Третото място е наше. Патентовано е“, заяви Крушарски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ